Αποκτήστε 1 δοκιμαστική συνεδρία FRACTIONAL & PRP AUTOSOMA

FRACTIONAL & PRP AUTOSOMA®

ΘΕΡΑΠΕΙΑ FRACTIONAL

H θεραπεία FRACTIONAL που βασίζεται στην καινοτομική τεχνολογία THERMO MECHANICAL ABLATION (TMA) είναι το χρυσό πρότυπο γύρω από το λέιζερ για τη βελτίωση της υφής του δέρματος, του τόνου και της λάμψης. Η προσθήκη του AUTOSOMA PRP (πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια) με αυξητικούς παράγοντες επιταχύνει τη διαδικασία αποκατάστασης και προσθέτει αυτόλογα θρεπτικά συστατικά που αυξάνουν περαιτέρω τα οφέλη της θεραπείας με λέιζερ.


AUTOSOMA PRP

Η προσθήκη της θεραπείας με την ενεργοποίηση βλαστοκυττάρων, προσθέτει πολλαπλά πλεονεκτήματα στη αντιμετώπιση της γήρανσης άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια λόγο πλήρους συμβατότητας αφού είναι το δικό σας πλάσμα αίματος. Το πλάσμα που χρησιμοποιείται αμέσως μετά τη θεραπεία απορροφάτε βαθιά μέσα στο δέρμα μέσω των καναλιών που έχουν ανοιχτεί με το FRACTIONAL.


Ο συνδυασμός επιτυγχάνει τη βέλτιστη μείωση ρυτίδων και χαλάρωσης, τη ταχύτερη αποθεραπεία του FRACTIONAL, αλλά και την διάσπαση των έντονων δυσχρωμιών.

Για όσους συμπληρώσουν την φόρμα, aποκτούν δικαίωμα για 1 δοκιμαστική συνεδρία FRACTIONAL & PRP AUTOSOMA, εντελώς δωρεάν

* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική για την αποστολή της φόρμας. Οι πληροφορίες που θα τεθούν στη διάθεσή μας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο σκοπό και δεν πρόκειται να διαρρεύσουν σε τρίτους