Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 1 ολοκληρωμένη ιατρική θεραπεία GENESIS για το πρόσωπο, τα μάτια και το λαιμό.

GENESIS

Η νέα ιατρική θεραπεία που προλαμβάνει και αποκαθιστά τα σημάδια της γήρανσης.

Το συνένζυμο Q⑩ προλαμβάνει και θεραπεύει τη γήρανση που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες από τις περιβαντολογικές επιθέσεις που δέχεται το δέρμα. Ταυτόχρονα δρα ως αναστολέας της βιολογικής γήρανσης του δέρματος.λόγο του ότι συμβάλει αποφασιστικά στην αναγέννηση και την ανάπτυξη των κυττάρων. Το συνένζυμο Q10 το συναντάμε ως φυσικό συστατικό στον οργανισμό και στο δέρμα και αποτελεί βασικό στοιχείο για την σύνθεση δομικών πρωτεϊνών σε όλους τους ιστούς. Κατά την ωρίμανση χάνουμε μεγάλο ποσοστό του πολύτιμου αυτού συστατικού γι αυτό και είναι σημαντικό να δρούμε συμπληρωματικά. Είναι τόσο σημαντικό το συνένζυμο Q⑩ για την επιδερμίδα, ώστε τα "επίπεδα" του να θεωρούνται ως ένας από τους ακριβέστερους δείκτες γήρανσης.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

- Αναστέλλει την φωτογήρανση.

- Επαναπυκνώνει το δέρμα και λειαίνει τις ρυτίδες.

- Αντιμετωπίζει τις σκιές (μαύρους κύκλους) κάτω από τα μάτια.

- Θεραπεύει την περιοφθαλμική υπερμελάχρωση.

- Μειώνει τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια.

- Επαναφέρει την φωτεινότητα ενός υγιούς δέρματος


Η θεραπεία περιλαμβάνει:

FERULIC ACID

Το Φερουλικό οξύ είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συντελεί στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης μειώνοντας τις επιπτώσεις των επιβλαβών ελεύθερων ριζών στο δέρμα. Επιπρόσθετα είναι ένας δυνητικός παράγοντας μείωσης των υπερμελαγχρώσεων.


PHYTOSTEROLS

Οι Φυτοστερόλες μετά από ειδικές μελέτες αποδείχθηκε ότι συνεισφέρουν σημαντικά στην ελαστικότητα της επιδερμίδας, στην αντιρυτιδική προστασία και στην αντιγήρανση. Συμβάλλουν στην παραγωγή κολλαγόνου και προλαμβάνουν τη γήρανση του δέρματος, με το να βελτιώνουν το μεταβολισμό του.


FORZA – Auto Fusion Device

H εφαρμογή με την τεχνολογία FORZA – Auto Fusion Device είναι ανώδυνη και πλεονεκτεί στη διαδικασία της ανάπλασης μιας και έχει τη δυνατότητα να διαπερνά την επιδερμίδα έως και 100 φορές ανά δευτερόλεπτο. Τα pins της κεφαλής διεισδύουν στο δέρμα κατακόρυφα, ελαχιστοποιώντας τη βλάβη του δέρματος, τον πόνο αλλά και το χρόνο αποκατάστασης. Διαπερνούν την επιδερμίδα και φτάνουν ως το χόριο.

Για όσους συμπληρώσουν την φόρμα, μπαίνετε στο διαγωνισμό για 3 ολοκληρωμένες εφαρμογές Q10 GENESIS

* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική για την αποστολή της φόρμας. Οι πληροφορίες που θα τεθούν στη διάθεσή μας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο σκοπό και δεν πρόκειται να διαρρεύσουν σε τρίτους