ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ THREADS LIFT & PRPAUTOSOMA ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΒΙΟΔΙΕΓΕΡΣΗ

THREADS Lift & PRP AUTOSOMA®

Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό συνδιασμό διέγερσης κολλαγόνου που στοχεύει στη δημιουργία μιας νεανικής, αναζωογονημένης όψης του προσώπου, συνδυάζοντας δύο από τις πιο εξελιγμένες ιατρικές θεραπείες αντιγήρανσης THREADS LIFT & PRP AUTOSOMA, με στόχο ένα μακροχρόνιο ανορθωτικό αποτέλεσμα αποκαθιστώντας όλα τα σημάδια γήρανσης.

Η εισαγωγή μικροσυστοιχιών PDO Threads σε περιοχές κατά μήκος του προσώπου "προς την κατεύθυνση των νεανικών φορέων" βοηθά στην τόνωση του κολλαγόνου και σταθεροποιεί το δέρμα έτσι ώστε να σηκώσει τα φρύδια, τα μάγουλα, και τις περιοχές με διπλό πηγούνι.

Η νέα τεχνική τοποθέτησης νημάτων κορυφώνεται και θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη με την ενίσχυση της αυτόλογης βιοδιέγερσης PRP AUTOSOMA . Η θεραπεία αυτή βασίζεται στην αξιοποίηση των αιμοπεταλίων που για πρώτη φορά είναι σε πολύ υψηλή συγκέντρωση & προέρχονται από το αίμα του ίδιου του ενδιαφερόμενου.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

- Ανόρθωση στους νεανικούς φορείς του προσώπου

- Βελτιωμένη ελαστικότητα, τόνος και πάχος του δέρματος

- Βελτιωμένο χρώμα δέρματος

- Αναμορφωμένες ίνες κολλαγόνου

- Μακρόχρονη εξομάλυνση των ρυτίδων και των πτυχών

Για όσους συμπληρώσουν τη φόρμα εντελώς δωρεάν 5 THREADS LIFT απο τα MEDICAL ANTI AGING CENTERS

* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική για την αποστολή της φόρμας. Οι πληροφορίες που θα τεθούν στη διάθεσή μας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο σκοπό και δεν πρόκειται να διαρρεύσουν σε τρίτους