ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ
MIA OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, TΡΙΠΛΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ & VIEW SKIN ANALYSIS

View skin analysis

Καινοτόμος ψηφιακή ανάλυση δέρματος με τεχνολογία διασταυρωμένου πολωμένου και υπεριώδη φωτισμού. Το σύστημα vie skin analysis καταγράφει όλες τις μέτρηση των επιφανειακές και μη επιφανειακές δερματικές βλάβες και προσδιορίζει τη κλινική ηλικία του δέρματος λαμβάνοντας μια σειρά από πολυφασματικές εικόνες.

Η ψηφιακή ανάλυση αποτελεί βασική διαδικασία διάγνωσης πριν από κάθε ιατρική πράξη αντιγήρανσης.


H μέθοδος υγρού Lift είναι μια αποτελεσματική ιατρική μέθοδος επανασχηματισμού του προσώπου, την πλήρωση ρυτίδων και την σύσφιξη του δέρματος.

Ο Ιατρός εκτιμά συνολικά τις ανάγκες του προσώπου και εφαρμόζει υαλουρονικό οξύ διαφορετικής πυκνότητας σε κάθε σημείο.

Με την τεχνική του υγρού lift μπορούμε να επαναφέρουμε το φυσικό σχήμα του προσώπου & του λαιμού αναίμακτα, γρήγορα και με μεγάλη διάρκεια.

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί το no 1 συστατικό αντιγήρανσης σε οποιαδήποτε μορφή του ενώ είναι στην προτίμηση του κόσμου σε ενέσιμη μορφή ως η πιο αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος αναίμακτου lift.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

- Αύξηση όγκου & επανασχηματισμός του προσώπου

- Διόρθωση ζυγωματικών

- Πλήρωση λεπτών και βαθύτερων ρυτίδων

- Κυτταρική βιοαναζωογόνηση

- Ελαστικότητα δέρματος σε πρόσωπο & λαιμό

- Μακρόχρονη εξομάλυνση των ρυτίδων

Για όσους συμπληρώσουν τη φόρμα εντελώς δωρεάν μια ολοκληρωμένη ιατρική θεραπεία πλήρωσης προσώπου τριπλής δυναμικής και View Skin Analysis

* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική για την αποστολή της φόρμας. Οι πληροφορίες που θα τεθούν στη διάθεσή μας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο σκοπό και δεν πρόκειται να διαρρεύσουν σε τρίτους